3 gode nettsider om hus og bolig

Av | april 3, 2022

#1: Boligmag

Boligmag.no er den største og beste norske nettsiden om bolig og interiør. Nettsiden innehodler en rekke brukervennlige artikler til hvordan man skal få boligen sin bedre.

I tillegg er det helt tydelig at mye av innholdet er kommersielt. Det vil si at Boligmag tester en rekke produkter til hjemmet. Dette har de hatt veldig stor suksess med – og i kommentarfeltene under artikkelen flommer det over av lovord.

Besøk nettsiden: https://boligmag.no/

#2: Cocokelley

Har du et ønske om å lese om interiør og bolig på engelsk?

I så fall kan du fint ta en titt på Cocokelley.com. Nettsiden er veldig profesjonelt utformet og helt tydelig skrevet av noen som kjenner til bolig og interiør. Nettopp derfor mener vi at dette er den nest beste ressursen på markedet.

Link: https://www.cocokelley.com/

#3: Interiørmagasinet (fysisk magasin)

Har du lyst på noen gode interiørtips dumpet ned i postkassen din hver måned?

Ja?

Okay.

Da finnes det er norsk blad som både er spennende, interessant og helt tydelig skrevet av noen eksperter. Nemlig Interiørmagasinet.

Om du ønsker å tegne abonnement, så kan du gjøre det via deres nettside: https://www.interiormagasinet.no/

Hva er viktig når man lager en god nettside om bolig?

Det er selvfølgelig viktig å ha en nettside som ser profesjonell ut, men det er også like viktig å sørge for at nettsiden inneholder kvalitetsinnhold som er interessant og nyttig for leserne. Leserne skal føle at de har lært noe nytt etter å ha lest nettsiden din, og at de kan bruke denne informasjonen til å forbedre sitt eget hjem.

En god nettside om interiør bør derfor inneholde:

  • et oversiktlig og brukervennlig design.
  • kvalitetsinnhold som er interessant, nyttig og oppdatert.
  • en rekke forskjellige ressurser, som for eksempel bilder, videoer, blogginnlegg og artikler.
  • enkel navigasjon slik at leserne enkelt kan finne det de leter etter.
  • et kontaktpunkt hvor man kan stille spørsmål eller gi tilbakemeldinger.

Er det vanskelig å sette opp en nettside selv?

Det er ikke vanskelig å sette opp en nettside selv, men det krever litt planlegging og kunnskap. Først og fremst må du bestemme hva slags nettside du vil lage, og hva slags innhold den skal inneholde.

Deretter må du finne et webhotell som passer til dine behov, og registrere et domene til nettsiden din. Når dette er gjort, kan du begynne å bygge nettsiden din ved å lage en nettstedstruktur, og laste opp innholdet ditt.