Guide: Hvordan bli kvitt kviser på ryggen

Av | november 16, 2020

Mange mener at kvisene i ansiktet er det verste.

Det ser man jo tross alt hver eneste gang man ser seg i speilet om morgenen. Heldigvis kan man jo bli kvitt dem med ganske enkle metoder.

På magen eller brystet er ikke særlig mange brydd med kviser. Man går jo tross alt i bar overkropp kun i et par måneder i året. Og man har jo hender til å klemme ut kvisene som kommer i dette området.

Men kviser på ryggen er litt verre. Ikke bare dukker de opp uten at man ser noe til dem. Man har også ganske begrensede mulighet til å fjerne dem.

I denne artikkelen skal jeg gi deg tre tips til å bli kvitt kviser på ryggen.

Ta bilder av ryggen din for å sjekke progresjon

Som tidligere nevnt, så er ansiktet det stedet man hele tiden kan følge progresjonen.

Hvis man våkner opp en morgen og ser en stor kvise på nesa, så kan du banne på at de fleste synes den er irriterende helt til den blir borte.

På ryggen er det annerledes. Flere (ikke-forfengelige) mennesker kan gå med kviser på ryggen i flere uker uten at de merker noe der.

Derfor vil jeg anbefale deg å dokumentere progresjonen med et mobilkamera. Heldigvis har alle tilgang på en mobil i disse tider.

Ikke kjøp noe som “skraper opp ryggen”

Det er ikke anbefalt å klemme kviser i verken ansiktet eller andre stedet på kroppen. Likevel mener mange at det er den mest effektive metoden for å bli kvitt uren hud.

Derfor er det mange unge mennesker som lar seg friste av å dra en kløpinne knallhardt nedover ryggen for å bli kvitt uren hud. Dette er, naturligvis, IKKE å anbefale.

Det er noe som kan resultere i stygge arr. Og det finnes heller ingen forskning som tilsier at det er en effektiv måte å fjerne kvisene på.

Selv om dette kan virke særdeles fristende og effektivt på kort sikt, så bør du absolutt holde kløpinnen unna ryggen.

Allier deg med noen som kan gi deg gode hudpleie-rutiner

Det å spørre et familiemedlem, kjæreste eller en god venn om å smøre inn ryggen din med hudrens og en god fuktighetskrem kan være flaut. Veldig flaut.

Hvis du ikke føler deg trygg på noen, så kan du alltid oppsøke en profesjonell hudpleier.

De er veldig vant til å utføre denne type behandlinger.

For øvrig kan jeg også si at insider.com har en veldig god artikkel om dette emnet. Her presenterer de 8 grunner til at du får kviser på ryggen. Denne kan være veldig grei å lese hvis du ønsker å finne ut om nye, preventive metoder.